Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dah bl pun coolblog

gila babeng suka minum coolblog perisa honey dew & coklat..
tp mesti letak pearl hitam ni..
1/2 jam leh sedut smpai abis... 


untung sbb kat UPM ni ada jual kat f/court...
then paling best... f/court ni betul2 depan PKU (dgn opis gue)
leh jln kaki lenggang lenggok gi bl....hehe

14 comments:

- dieyana - said...

belum try yang perisa honey dew, sedap eh....dieyana biasa beli yang mocha ke apa....beli yang yogurt stawberi tk berapa leh masuk tekak, manis sgt...hehhe...

(lps ni try chatime pulok!...dgr2 nya sedap...dieyana pun belum try...hehhe)

nasazfrog... said...

loorrr cepatnye beli... ermm sodap eh hai.. kita suka perisa peach milk shake,, uhh best nak sikit.. :)

aryana qistina...... said...

alor,syok nya akak...kita jauh nak menapak ke sana dari fakulti ni..ada eh bukak kat situ?...x perasan plak,heheh....

Iela Fazielah said...

-dieyana-: ila pulak xpernha cuba rasa mocha tu.. tp nnt ila nak cuba pulak

Iela Fazielah said...

nasafrog: peach milk shake...emmm leh cuba jugak... nama pun dah mengancam...mesti lg sedap

Iela Fazielah said...

aryana: adalah.... betul2 dpn marrybrown ni... meh dtg beli

✿....rossa alina....✿ said...

err..bl tu ape??hukhukhuk..


suka sgt coolblog..lagi² perisa YAM.. :)

NzA said...

sedapnya ilah...panas sgt kt sini ni....

Iela Fazielah said...

rossa: bl tu beli....alamat..tulis singkatan smapai org xpaham...sory ek

Iela Fazielah said...

kak Nza: betulla kak..skrg musim panas... tido mlm pun xselesa...nak aircond je spnjang mlm

MamaYatie said...

sedap2! dah try sekali tp lupa dah perisa apa...beli kat mydin usj..tu jer yg terdekat

MamaYatie said...

sedap2! dah try sekali tp lupa dah perisa apa...beli kat mydin usj..tu jer yg terdekat

mummy_ayu said...

cedap..layan tu kalu minum air nie..

.:nhalilah:. said...

suka perasa coklat je.. yg lain x pernah terai...

Related Posts with Thumbnails