Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

kurangkan minum 3 in 1..

hmmm..... kena kurangkan ni....


aku suka minum nescafe 3 in 1... yg lain tu kureng la..
tp biasanye selang sehari...


7 comments:

||aLeaSaRa|| said...

yelah saya pun sama cukup suka 3-in-1 tambahan lagi kalau kerja kat office,asal haus dan ngantuk mesti buat air panas.

mmg tau produk yg letak kacip fatimah tu bukannya ori pun.ada yg kata satu jenama tu,kan ltk serbuk kayu je pun ada tau hurmmm

- dieyana - said...

erm, dieyana pun dah mula berenti minum 3 in 1 ni, sesekali saje kalau teringin sgt2, beli/minum kat warung/gerai segelas yang dibancuh (bukan 3 in 1)....sekadar mahu lepas rasa teringin tu....

eRiNsZ said...

i mnjaga ksihatan... mnum milo kosong witout susu n gula hihihihihi... sbnarnyer mg tak suke manis hahahah

adianiez AIDA said...

aiyah! sib baik now ni da kurang kan 3 in 1. sebab husben memang tak gemar. ingat lagi dulu waktu belajar, 24 jam 3 in 1. especially nescafe ~ jaga malam nak exam hi hi hi...


nota kaki : klik sini & jom join simple giveaway – hadiah voucher KFC yg best

mamalieyna said...

4 in 1..ok tak..? hee..eina suka layan kacip fatimah =P

tp tak dinafikan suka benor layan 3in 1 ni..tiap2 hari wajib..huu~

Iela Fazielah said...

ila rasakan... boleh aje..tp xleh kerap...sbb kandungan gula yg tinggi.. kalau kat opis ila ni... semua layan 3 in 1.. skrg ni diaorg giler suka minum Old Town White Coffie 3 in 1 tu.... sabar jelah

Aleeya (Yaya) said...

alahai feveret tew 3-1 ..camno ..:(

Related Posts with Thumbnails