Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

jln2 ke Houz Depot Damansara

misi berabih duit di Houz Depot
tarikh 21/01/2012.... balik dr majlis akad nikah adik kamal...
sbb dah dekat sgt dgn Houz Depot & Ikea... kami singgah ke sini..
mmg tujuan utk bl beberapa brg yg dah disenaraikan dlm kepala...
jln2... cuci mata tgk harga....
dah berkenan terus sambar la

bendalah ni... tgh offer... kena bl.. asyik KIV je

dan akhirnya... bila smapai rmh...
inilah benda yg berjaya dirembat...
1. Panasonic water heater... beli biasa punyer xde pump..sbb pakai direct water
utk letak kat toilet bawah... plan nnt nak berpantang dok bilik bawah je...
wajib kena ada water heater ni... 
xkuasa mak nak masak air bagai semata2 nak mandikan anak..
lg pun harga tgh murah.... tinggal RM329 je...
hak lama punyer siap DC pump..

2. Flexible cloth hanger... pun utk mudah nak gantung bj nnt... maklumla.. 
umat makin bertambah kat rmh ni..

3. Set kerusi & meja wrough Iron mcm kat bwh... bestnyer!!!!!

citer pasal kerusi ni next n3 ye...

ada satu lg xbeli lg.... tgh dok pikir2 lg.. 
n cari yg leh masukkan dlm build in cabinet kat rmh...
build in oven... masih xjumpa yg berkenan lagi.. yg ni..KIV dulu...

semuanyer... abis RM700 ++...hmmm...sekian

2 comments:

- dieyana - said...

syoknya iela soping brg rumah! houz depot pun ada kat depan Pertama tu, dieyana nak pergi, tapi tk terpergi2 ..kihkihk

- dieyana - said...

syoknya iela soping brg rumah! houz depot pun ada kat depan Pertama tu, dieyana nak pergi, tapi tk terpergi2 ..kihkihk

Related Posts with Thumbnails