Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Set Kerusi Wrought Iron - another wishlish terlaksana

akhirnyer....impian nak bl set wrought iron utk letak depan rmh terlaksana jugak...
dr 4 jenis benda yg kami bl katt Houz Depot aritu...
bendalah ni termasuk skali...
kalini xde pikir panjang dah...
mmg pergi sana xbwk carseat anak semua...
mmg nak spare ksong dlm kete supaya leh masukkan set kerusi ni...
harga dr thn lepas aku usha smapai skrg xberubah pun...
sale x sale.... 1 set ni RM299 je...
hamik...jgn xhambik...

blk tu hubby buat operasi pasang meja dia.
kerusi mmg dtg sebijik2...

abaikan en. damien yg berlenggeng xpakai bj..
bersemangt dia nak pasang meja



siap pasang kaki..nak letak cermin pulak

akhirnyer....
lepas siap

akhirnyer....
lokasi letak kat depan pintu masuk rmh....
 sanggup aku alihkan pasu bunga yg memulanya dok kat sini.

buat ms ni...budget xde nak pasang skylite dr depan pintu masuk...
so..letakla kerusi ni kat sini...
tujuan utama beli adalah...

1. senang nak dok dpn rmh smabil tgk2 budak berdua tu main basikat
2. port utk en. damien yg suka merokok... psni...no more merokok dlm area rmh....
dah ada kerusi kat luar kena gunakan...
3. pasni..leh minum ptg kat luar...emmm mesti best..

eceli..hubby lebih prefer beli buaian....
tpkan.. yg kami berkenan dah abis stok pulak...
nnt dok delay2 lg.. lansung xterbeli kang..
tu yg amik set kerusi ni

next projek....nak install brg2 yg dah bl aritu kat tmpt2 spatutnyer pulak nnt...
dada




9 comments:

Aleeya (Yaya) said...

canteknye...nnt gi umh ila ley la yaya lepak situ kan hihihi*muka tak malu sbb org tak ajak pun hehe*

mummy_ayu said...

seronok kan ada laman? mcm2 leh buat tapi yg paling seronok..kids la..ada port main2...

Iela Fazielah said...

Aleeya: alah..dtg jerlah... lg seronok dok dpn rmh dr dlm rmh... hehe

sall said...

cantik3...lps ni kita minum petang dan lepak2 kat luar pulak. ali cafe satu...

Iela Fazielah said...

sall: siap!!!!hehe

- dieyana - said...

cantik, iela! sesuai kat rumah iela.... dieyana pun bekenan, tapi tak de ruang dah! huuhu

adianiez AIDA said...

cantik!!!
kerusi w iron aida husben buat. bengkel dia terlebih besi hi hi hi...


nota kaki : klik sini & jom join simple giveaway – hadiah voucher KFC yg best

Iela Fazielah said...

dieyana: tq.... setahun mengidam kerusi ni..hehe...

Iela Fazielah said...

aida: untungnyer..kerusi buat sendiri.. leh la tempah buaian ...

Related Posts with Thumbnails