Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Jemputan Ke majlis Hari Lahir & Doa Selamat

(ini adalah n3 melekat hingga ke 5mac 2011) 
alhamdulillah...
akhirnya kad jemputan siap juga...
mungkin agak awal ila buat jemputan...
tp xpela.. 
lg senang kan kot nak prepare ke...
so pada kengkawan yg berkelapangan 
jemput dtg ye....


Aceli majlis 3 dlm 1 yg meliputi Majlis Doa Selamat Masuk Rumah Baru, Doa Selamat untuk Family Mertua Yang Akan Mengerjakan Umrah dan Majlis Hari Lahir Syafiqah & Irfan

pada yg nak hadir boleh SMS ila di 012-6098480
nnt ila SMS alamat rumah dan emelkan peta rumah ye...tq..
ai attach peta rmh skali ni..xyah susah2 nak emel...
jemput dtg ye kengkawan 
saaaayang uoll semua...muahhh!
tp kot nak tau jugak kat mana rmh ila ni... its located @ Taman Lestari Putra (berdekatan Giant Seri Kembgan & Jusco Equin

klik gmbar utk large view

30 comments:

Natalia said...

ILA..UMAH BARU PARAGON TU DA SIAP EYH..TAHNIAH NAK MASOK UMAH BARU...:))

Iela Fazielah said...

natalia: ila dah duduk kat 2bln dah...anyway.. tq ye.. jemput dtg rumah tau...

Adyshariz said...

owwhh..dah siap semuanya ya..insyaAllah kalau akak n sall free, kitaorang terjah umah ilah k

Iela Fazielah said...

Adyshariz: akak mmg kena dtg dgn kak sall... lg pun ila hutang kak sall hadiah.. dr raya lepas smpai skrg xamik2 lg.. oh ye.. suruh kak sall bwk ank buah dia ramai2 kasi meriah lg ye..hehe.. tq

MamaYatie said...

kena tengok schedule en.suami dulu..teringin juga nak jumpa ilah

mummy_ayu said...

teringin nak dtg..nanti check ngan hubby dulu sbb tarikh tu ada wedding kat area umah, mana tu dia nak gie ptg tu..apa2 Ayu inform key..

Iela Fazielah said...

dtg la mama yatie... harap2 u xbizi

Iela Fazielah said...

mummy_ayu... : xpe.. inform je.. kenduri kawin tghari... balik tu singgah rmh ila ye

eRiNsZ said...

best birthday dear.. daku blom abes pantang lai hehehe..
klo tak ble gak mraser kek besdei..
nextime ya'

Iela Fazielah said...

xpe eRiNsZ..bkn belm abis pantang.. tp baru stat berpantang... neway.. tahniah ye

alyyani said...

k.ila, kami datag ye! ;)

mamalieyna said...

oooh tak jauh mana la umah ilah kan dr bkt jalil ni..tp time tu, en hubby eina takde lg kt umah, tk dapek la jln2 ..huuu~

moha semua berjln lancar, bestnye kalau dpt pergi..^_^

Iela Fazielah said...

alyyani: harus kamu kena dtg ea... akak awal2 lg dah pesan kat wan tau..;D

notti netti said...

salam...wah, jusco tu dah dekat dengan rumah my brother......huhuuh....boleh la dtg cenggini ehehehhe.....

Iela Fazielah said...

mamalieyna: ala... cuba2 lah dtg.. ikut jln dalam dr bukit jalil ke tmn equin ni... xsmapi 10mint pun... ila pun teringin jumpa mamalieyna n dak arif ni

Iela Fazielah said...

notti netti: hah jemput dtg notti... mmg sgt2 dekat tu....

mummy_ayu said...

ok..dah ckp ngan my hubby...dia kata insyaallah..so maybe Ayu akan terjah ngan Net kot...nanti Ayu sms kat Iela key...or Iela emailkan jer la maps rumah tu kat email Ayu..
idayualwi@yahoo.com
tq.hope to c u... :-)

Iela Fazielah said...

ok ayu... i emel u my peta ye

ddlea said...

woot..woot...besar2 buat nie ngah... siap invite dalam blog lagik... insyaallah akak datang nanti...

Farra Dhelina said...

wahhh ada party!! best2..isnylh kak ila

Iela Fazielah said...

ddlea: ala.. xde la besar-besaran.. biasa2 je... akak dtg tau..

Iela Fazielah said...

farra: dtg ye

NzA said...

kalu dekat2 nk gak join. Tringin nk cium si irfan yg bam-bam tu.... ttp jauhlh ilah...

mesti meriah nie.....

Iela Fazielah said...

kak Nza: nak wat camne kan jauh.. tp kot rasa nak jln2 ke KL boleh gak dtg..

Zur@ZaRi said...

waaa... jauh nyer... tak dapat datang pun.. hehehehe=) semoga sumer berjalan lancar dear!

Iela Fazielah said...

tq zurazari.... its ok

ieda said...

kalau dekat , insyaallah akak sampai :)

Iela Fazielah said...

kak ieda: jemput dtg ye

Farra Dhelina said...

ya alh kak, sory bru teringt!! bc entry mummy ayu, baru igt!!

puteri said...

salam

Related Posts with Thumbnails