Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

dah lama rasa xbuat keje ni

aku kan...
pegumpul tegar sudu2 susu anak dan kupon2 lampin pakai buang ni
pastu... antar kat kampeni susu ke or kampeni lampin pakai buang ni..
wah... pastu..kalau ada buat promotion suruh redeem...
mmg berbaloi2 dpt hadiah..
korang rajin tak??

tp tulah....
bila syafiqah dah stop minum susu wyeth Progress Gold ms umor 3thn lebih
terus stop antar sudu tu
irfan lak minum susu badan sepenuhnyer
syafiqah stop minum susu wyeth tp ganti dgn susu Ducth lady 456 perisa coklat
terpaksa stop sbb fiqah lebih suka susu berperisa untill now 

skrg ni sejak umor irfan 1thn 4bln
bila aku terpaksa introduce dia kat susu tepung
aku langgan balik susu Wyeth Progress Gold ni
sekarang meriah dgn sudu2 utk dihantar
dah lama betul xantar sudu ni
td call kat Wyeth...rupanyer xpayah isi pape borang dah
just tulis nama, no fon, alamat n bilangan sudu je utk hantar

mcm2 brg aku ushar nak redemm ni...
so.. td wat keje2 ni 
 atur sudu cantik2 dlm kotak...

dah siap susun.. taip alamat cantik2 & print...

pastu
balut kotak pakai kertas A3 je..
tampal alamat &
tara..............

dah siap...
ready to post laju esok..
biasanyer aku  pos biasa je..
tp kali ni sbb byk... takut xsampai lak nnt
baik pos laju..hehe

antara brg aku ushar nak redeem nnt
dulu.. bila aktif hantar sudu
selalu dpt newsletter n invitation utk join aktiviti kelab wyeth ni
ada la 2 kali join aktiviti

1st tu gi KL Bird park..ms tu syafiqah umor 2thn lebih ~ bulan 6 2008
gmabr ni 3 bln seblm aku decide nak ngandungkan irfan lepas raya 2008

wristband KL Bird park by Wyeth Mama Club

syafiqah kiut miut je masa ni.... i loving it!

2nd aku join Wyeth & Da Vinci Kids Art & Craft Workshop ~ bln 3 2009
masa ni aku sarat ngandungkan irfan n arwah batrisyia
dah 28minggu ms ni tp perut mcm org nak beranak 9bln dah 

bengkel mewarna n buat pancing ikan...

sgt2 best!!!!


tula... 
skrg.. bila dah xaktif ni
xde invitation pun..sob..sob...
xpe.. lepas ni kita aktif balik...yea..

korang lak camne? rajin x join benda2 mcm ni??

12 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya aktif sungguh la, balqis pun minum susu tu dari tecik, kita tak pernah kumpul pun selalu buang je rugi kan, baru2 ni je pengasuh kumpulkan untuk balqis...

Iela Fazielah said...

anje: pe lagi.. kumpul la.. ruginyer tak kumpul... dulu kalau redem toys semua best2.. byk brg fisher price..skrg byk brg vertech..tp still ok la

mamalieyna said...

huu~ arif minum dutch lady 123 je skrg, takde sudu..hee..~

Iela Fazielah said...

mamalieyna: dutchlady just kerat gmabr/logo duchtlady tu dan send ke dutchlady pun dpt kumpul point jugak..itu pun ila kumpul gak..

Adyshariz said...

samalah ngan akak ila..la ni tgh gigih gunting kotak enfagrow tu..berbaloi bila tgk barang redeem tu nanti..

Iela Fazielah said...

haha.... betul tu... ila suka gak susu enfagrow... byk hadiah tu kalau bl susu tu.. tp syafiqah n irfan xsuka dgn susu tu...

Nadra Farissa said...

alalal... comelnyer syafiqah... baby face sgt.. rase cam nk gomol2 jeks time tuh kan... hehhee.. tp sekilas pandang cam muke irfan la gaks... putih gebu!! :)

Iela Fazielah said...

Nadra: ms kecik2 mmg putih n gebus2.. dah besar.. xgebu dah.. pastu makin gelap pulaks..hehe

zahira said...

ooo...saya pon pengumpul sudu wyeth jugak :). Dan pengumpul huggies...

Iela Fazielah said...

zahira:samalah kita..ila kumpul sudu wyeth, anmum & keratan ducthlady, pastu huggies & drypers..

mummy_ayu said...

rajinnya... Ayu nie malas skt bab2 mcm nie...

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: tq... hehe...aktiviti ni mmg ila sgt2 rajin dr muda2 dulu..hehe

Related Posts with Thumbnails