Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

korang dah mkn pizza baru kat Pizza Hut tu???

emmm....
ari tu gi mkn pizza hut...
ari selasa lepas xsalah..
hari aku MC sebb gi melantak dorian ari semalam tu...
mmg seharian tido kat rmh..
kepala pening giler...
so... tghari pun xmakan..
sib baik ada yogurt... so mkn yogurd
ptg tu hubby balik keje...
terus ajak dia mkn pizza hut... teringat2 pulak iklan baru pizza hut tu
lg pun mcm biasala kan..org demam dia punyer selera lain mcm sikit
xmain nak mkn bubur2 nasik ni..ape klas....hehe

lg pun nak mengabiskan selai lg kupon KFC/PIZZA HUT yg dulu aku redeem kat CIMB tu
sayang nak guna skaligus.. pakai 1-1...
so...
terjah la Pizza Hut Jusco Equin..
tgh2 bln ajak mkn pizza mmg le kena tong2 kan..
hehe... tp tetap nak selera besar..
order mcm2...
mkn samapi tercekik kat leher ye.

emmm boleh tahan gak rasa pizza ni
tp sejak dua menjak dah mkn DOMINO'S PIZZA...rs.. xleh lwn la Domino punyer lg sedap kan???
hehe

tgk irfan...kalau nak mkn mmg nak suap sendiri je
lg satu skrg ni bebudak semua dah beso panjang...
kena order sup sorang 1 ye... xmain kongsi dah.. xcukup weh...

tgk..meleleh2...
mama irfan kat belakng harus nak posing gak... 
main cak2 cak...hehe

ada pulak offer Cheezy Meatball ni Rm4.90 je..
harus order jugak...
lemak berkrim... mak mkn cendawan je...
meatball tu xleh mkn... i tgh diet xmkn daging u...hehe
daging ni lambat hadam.. so xbagus utk org diet mkn.. 

ni pulak aksi anak ngan bapak dia
syafiqah kepanasan kot.. tulah..hirup kuah xtiup dulu..
kan dah sakit bibir.. *_______*
syafiqah kan.. kalau mkn pizza.. sup dia xleh usik
semua benda ada kat situ dia nak tabur masuk dlm kuah sup dia..
mcm org besar..
hai anak lah anak..hehe

oh ye.. 
ada 1 meal lg kami order...
Fettucini Carbonara... ni meals wajib order..
sbb budak berdua ni mmg mkn spegeti or fettucini je dgn sup
disebbkan aku diet n deman..
aku mkn sikit spegeti diaorg n 2 keping je pizza..
yg lain semua hubby sapu...

masa taip n3 ni... tgk pizza tu...
rasa mcm nak mkn lg lak... huhu
korang dah mkn blm pizza baru ni?

8 comments:

nasazfrog... said...

pizza ni tak leh makan kerap sgt .. muak kot.. aritu makan banyak lebih sbb in set ada mcm2 kan,,
:)

- dieyana - said...

Kami mmng penggemar pizza hut. tapi kalu pegi, order yg sama aje, hawaian chicken, walau kuar piza baru, kami jarang cuba. domino's piza sedap ek?

Iela Fazielah said...

nasafrog: aah.. mkn byk nnt muak... ila pun bl mcm2 kalau ada offer...

Iela Fazielah said...

dieyana: la...rugila asyik order yg sama... ila pun penggemar pizza hut.. dr muda2 smpai le ke tua..hehe... setiap kali kuar pizza baru mesti beli... merasa w/pun skali... tp serius.. domino lg sedap.. tp pizza dia jelah...

Dilla Ady said...

diet2 pun akak leh gi pizza ye..yg kagumnye tu, leh akak kontrol tak mkn daging, n mkn du keping jek...haihhh..

nak sgt jadi cam akak...

Iela Fazielah said...

dilla: mkn pizza kat dia punyer isi2 tu... cheeze pun kira protien... tp jgn minum dgn air carbonete... minum dgn air kosong... janji tekak dpt rasa..hehe
tp pastu round2 dlm jusco smapi sejam kasi peluh2.. baru lah ok.. kalau terus blk rmh n baring.. alamatnyer jd lemak tapu tau..

yizucrap said...

IĆ¢€™ve been into blogging for quite some time and this is definitely a great post.Cheers!

generic paxil

vikupeck said...

found your site on del.icio.us today and really liked it.. i bookmarked it and will be back to check it out some more later

cialis

Related Posts with Thumbnails