Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

booster carseat....wajib dimiliki oleh anak2 lebih 4thn...

oh..ye..hampir lupa...
saje nak show off...
kan ari jumaat lepas aku ke Alamanda..
soping booster car seat utk Syafiqah...
aku bl kat Mothercare je...sgt2 murah aku rasa...
harga asal Rm179...ada offer tinggal Rm159
tp bila byr tinggal RM151 je... ada less lg..wah..berbaloi...

pada ku mmg bagusla booster carseat ni
syafiqah pun nampak sgt selesa duduk kat kerusi ni
bila dia dok kat kerusi ni..
dia nampak kat luar cantik2 je....
serius aku sgt suker...dan paling penting... selamat!

eceli... ada gak silent reader jumpa n tanya..
er.. carseat syafiqah dah pasang ke lom....
hehe... rindu nak tau ye...ok.. ni la br done nak kepoci..
hehe
sila layan gmbar ek...

lepas keluar kotak... 
kena acukan dulu kat carseat
takut x match... sib baik ok...

lepas syafiqah duduk..
amacam??? ok tak???
siap ada tempat letak cawan/botol lg tu...

ok...untie2 sekalian...
ingatnyer... BUCKLE UP UR KIDS aaaaa..
eiii kakak korek hidung... hehe

10 comments:

mummy_ayu said...

wah..bagus la..mcm nak cari jugak la for Ian & Iris....

lydzar said...

HMs Sr ni dh lupa cemana cara nk duduk kt car seat..

mamalieyna said...

waaah cun! thanks sharing..mana tau nnti nak mencari jugak kan..hee~

ieda said...

ooo dia just duduk mcm tuu jer yer .. maknanya tinggi sikit dari car seat lah yer ??

ok jugak nie :)

SyaNa said...

aku suke parents yg penting kan keselamatan anak2 gini
sbb aku rimas kalo kids dok berdiri dlm kete
bahaya ok!!

Iela Fazielah said...

mummy_ayu...ila rs lg bagus pakai booster ni..sbb lg selesa n leh angkat2 sbb sgt2 ringan

Iela Fazielah said...

lydzar: mcm dah lama sgt xdok kat carseat ni dah nampaknyer..hehe

Iela Fazielah said...

ieda: itule pasal... bila dah bl n pasang..br tau..senang je pakai booster ni

MamaYatie said...

tengag pening jugak sebenarnya..nak kena cari 3ketul nih..muat ke kalo 3 ketul pasang seat belakang ilah?huhu

Iela Fazielah said...

MamaYatie: tu xsure rasa muat..haha..kot pakai MPV tu sgt2 muat lahkan...tp bagus ada booster carseat ni. budak2 mmg dok diam je...sbb dah kena ikat tpkan..sgt2 selesa & kemas la...

Related Posts with Thumbnails