Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

korang perasan x new item kat dapur rumah aku???;P

kisah party part3 x abis upload lg...
aku up citer lain...hehe
saje nak show off.... bkn menunjuk2 ye... tp nak share citer je..
tu pun pasal dah 3-4 org tegur...
aku saje je diam2 xnak bg tau... tp ada gok org pasan ek
cayalah korang..! mmg prihatin dgn brg2 kat rmh aku kan??? ;D
aku sukerrrrr...hehe

ok.... kalau nak tau sila tgk gamabr ni ye..
kot xpasan lg bior aku bg klu sikit...
gamabr pertama
 aku suka amik gmabr malam2 nie...

tgk pulak perbezaan dgn gambar kedua ni ea
ada pasan x kewujudan dia???

saje letak gmbar org ms bday party aritu...
kasi penuh sikit gmabr ni...

cayalah korang dpt teka dah
ok... betulla tu..
aku tambah kabinet kat area peti sejuk tu
sbb aku rasa sgt janggal bila peti sejuk tu dok sorang2 xde kawan kat dinding tu
ni pun last minit aku call bro mazuan dr artwoodsdesign.blospot.com utk tempah cabinet ni
ada rezki lebih... duit claim mengajar hujung thn lepas dah masyukkkk
leh lekatkan kat kabinet ni
lg pun saje nak removekan tempat beras tupperware dr kabinet sediaada
irfan asyik usik n main tempat beras tu... abis tumpah2 beras
kali ni letak tinggi sikit

kira dlm2 byk2 wishlish aku nak buat b4 housewarming ni
kabinet ni je yg berjaya dibuat..
lg 2 hancus! tp dah berjaya nnt aku bg tau ek

ni kerja2 pemasangan oleh tokey artwooddesign n anak2 buah dia ari jumaat lepas sehari slbm majlis 
esok tu... terus dia demam...sian... sbb berjaga 1malm nak siapkan kabinet aku

ms kerja2 pemasangan
aku request kat bwh skali kabinet yg aku tmabh tu utk letak vacum
ala2 mcm IKEA...
nnt nak bl tempat gntung hose vacum kat IKEA..
semangat aku weh!


lepas siap....

ms pagi hari sabtu tu..
tinggal 1 pintu je tersalah ukur...
jam 11 tu dia dtg pasang pintu.... terus petg tu kenduri

eh lupa lak nak tunjukk..penat amik gmabr
harus show off gak
sblm buat almari kena remove plug peti sejuk dulu
panggil cina yg buat wiring rmh aku dulu...
tp yg buat keje ni indon..hehe

ni gambar mlm smlm aku snap...
full view of my KC.... i loving it!
br la perfect aku rasa!

FIY.... ni kali ke 3 aku panggil AWD ni buat keje kat rmh
insyaallah... lepas siap extend pagar blkg rumah...
ada 4th job aku nak kasi diaorg... tp kena kumpul duit lg ni
neway... tq tu hubby akma atas kerja2 yg sgt2 superb!

sesape berkenan nak wat KC... sila la ke AWD @ artwoodsdesign.blogspot.com..
korang xkan hampa dgn kerja dia!


p/s: akma: free promote...just 4 u!

22 comments:

mummy_ayu said...

wah...memang un..nanti dah pindah umah baru leh la try..
tq for sharing info...

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: ayu calling je terus AWD ni.. keje dia mmg bagus

mamalieyna said...

mmg superb cantik kan...berkenan sungguh la..tpi tunggu la umah bertapak tanah, baru puas hati nak deco lawa2..hee..

oooh suami akma buat eh, mmg cun sangat! semangat memasak kalau eina ni..hehe..

notti netti said...

aku memang suka rumah ko..cantik...nanti kat rumah aku nanti boleh lah panggil AWD tu.....tapi tak tau bila nak pindah.

nasazfrog... said...

sis cantik rumah,, mmg minat merah heh.. :)

alyyani said...

mmg best la akak decor rumah. semua kena and sesuai je. suka tgk. nanti nak mintak khidmat nasihat akak lah. hehheh...

Iela Fazielah said...

mamalieyna: aah,,suami akma... kalau x ila pun xcaya simply2 nak upah org ni... tp bdak blogger.. tu yg ila amik tu....

skrg ni ms kumpul duit je dulu... nnt dah ada rmh atas tanah.. kaw2 buat... ila laki bini mmg simpn duit since sain aggement rmh 3thn lepas..xberani nak belanja bkn2 sbb nak penuhkan impian

Iela Fazielah said...

nottinetti: sila calling2... rmh dah lama siap tp xdok syg tu... kalau deco cantik2 mesti nak dok kot

Iela Fazielah said...

nasazfrog: tq dik....biasa2 je

Iela Fazielah said...

alyyani: boleh aje.... calling2 jlah... FOC akak bg...haha

Adyshariz said...

cantek design cabinet n color..kene carik ongkos la dulu

Iela Fazielah said...

adyshariz: harus kumpul ongkos dulu....hehe

Nana said...

lawa la...
mcm umah linda on dah
merah+itam
elegen nampak

Iela Fazielah said...

nana: tq... biasa2 je..bkn linda on rmh dia kaler hitam putih ke.. aritu bc dlm mjlah impiana

seraiputih said...

cantek bangat...merah hitam putih....

sumysya said...

cantik btullar KC dia...moden

mamaqari said...

ila 4th job tu nk buat KC lg ke?

Iela Fazielah said...

seraiputih: tq.... hehe

Iela Fazielah said...

sumsya: tq... modern contemporari sbb dining dah gmbar bunga2...

Iela Fazielah said...

mamaqari: yesssza! insyaalah 4th job nnt wet kichen kat belah luar tu.. tp kena kumpul duit dulu lah... hehe

Farra Dhelina said...

ctk gile rmh akk!! mmg ada taste lah akk ni!!

Iela Fazielah said...

farra: tq...biasa2 je....

Related Posts with Thumbnails