Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

harga kolam mandi Syafiqah

owh.... ramai pulak yg berkenan kat kolam mandi Syafiqah ek 
yang aku publish dlm n3 ni aritu
sampai ke FB ada kengkawan yg PM tanya harga

utk tak menghampakan kowang2 smua

aku crop gmbar harga kolam ni ea..
kot xnampak gak... korang klik je kat gmabr
mesti lg jelas punyer
 lorrrr.. xnampak gak ke...??
yelah.. aku bg tau harga dia
RM199.95 ye... no diskaun...haha

mmg best kolam ni tau
beli kat Toys R Us ok
tempat lain aku xsure ada ke takde

tp harus ingat!
korang kena bl dgn pump skali tau
tak tau la kot korang larat ke nak tiup
aku yg mengepam ni pun mcm nak fengsan
kena bergilir2.. fenat tau..
hehe...

so... sesape dah bl jgn lupa buat n3 gak ea...
n3 mandi kolam..haha...
sekian

14 comments:

mummy_ayu said...

ok la tu dear prize dia sgt berbaloi..Ayu memang nak cari pool for Ian & Iris sbb diaorg suka mandi manda nie tapi tu la..kena tunggu umah baru...so far sekarang kat umah Tok Umi kat sban ada..
kalu balik sana, selalu gak mandi manda..tapi kolam biasa jer..yg nie best...

Farra Dhelina said...

mcm best je..nk togk lah prev entry!

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: yg kolam ni mmg the bez tau

Iela Fazielah said...

farra: sila2... sila lihat

nasazfrog... said...

mmg dah lama mencari kolam ni,, sbb sebelum ni pun ada blogger yg beli jugak tp tak dsertakan harga,,, uhhh berbaloi la sbb beso erk... :)omak eh pun leh mandi sekali tu kan,, hehehe

irmafittaputri said...

kak...bestnye kolam tu...mmg nak tanya ngn akak...malas plak nak jejak toy 'r' us tu...wahh...nak beli gak tp kids nya baru 1...ade kena pelawa jiran 1 taman ni

MamaYatie said...

boleh tahan juga reganya..tp mmg worth it la..mandi kolam aktiviti yg bagus juga tau..esp bila ada mainan sekali..anak2 belajar tuang air, tengok benda2 yg boleh terapung & tidak..

Iela Fazielah said...

nasafrog:ila rasa mmg berbaloi... harus mak pun leh tompang mandi... siap leh main air pancut lg tu

Iela Fazielah said...

irmafattaputri: sib baik dah tlg upkan topik harga kan..hehe... harus kena pelawa jiran... kami pun nak pelawa gak.. barulah meriah..

Iela Fazielah said...

MamaYatie: betul... learn n play together...

Nana said...

menarik btol kolam tu
siap ada slide
tp klw aku bli
bukan damia yg naik
kang yg tua2 bangka kt umah mak aku yg lanyak
jahanam...
hahhaa

Iela Fazielah said...

nana: hahaha... skali diaorg naik malatop la pulak kang slide tu... tp nak mandi kolam boleh aje org tua masuk.. kata beso kan..,.hahah

Ummi....Afiqah Mahfuzah said...

wahhh...besar nya kolam..harga pun ok lah..berbaloi sbb ada slide...dan lain2 lagi...cam nak beli gak tuk anak...nama fiqah gak..heheh...mmm tunggu pindah umah sendiri lah dulu baru pegi cari kolam cam gitu. ntah2 umminya (na) plak yg masuk kolam.heheeh

Dilla Ady said...

berbaloi la ngan barangnye tu..takpe la, sesekali tuk anak kesayangan..

fiqah pasni kena blaja pandai2 rajin2 tau..

Related Posts with Thumbnails