Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Bday party & Majlis kesyukuran (PART 2)

now nak sambung cite kisah bday party hari sabtu lepas...
dah bc citer pasal preparation aku??
xpe.. leh klik sini ea...

ok... terus ke ceritanyer...
jam dah tunjuk kul 3.45 ptg.... jiran2 depan nbelakng rmh dah pun tiba...
mak mertua n ipar duai pun dah dtg... mereka ni org2 yg diraikan ni
semua dah get ready..aku je xready2 lg....br lepas haru biru pasal kes khemah xsupply tu
so... mak aku n adik2 pun dah smapi semua...
diaorg cooldown kan aku suruh aku bersiap
so.. naik atas n mandi... sarung bj kaler hitam putih..mcm lari tema lak
ni pun kes bl bj last minit ni... cari kaler merah xde yg berkenan kat hati
last2 gi jusco ekuin tibai jelah bj ni kat butik Ladylike...skali 50% less..
wah..berbaloi2...ekeke

k...
jom layan gmabr ea...
 jiran2 yg dah dtg...
thanks to nurul, wife bro zack & dr. Fizah...

tuan rumah kebizian ckp arah nak mai rmh

alhamdulillah.... ustaz pun tiba... jemput khas dr UPM
ustaz bg kata2 aluan bg pihak kami tuan rumah
pakcik makcik n family pun semua dah ada
majlis pun bermula



 bacaan yassin bermula
tuan rumah bc yassin sambil kening berkerut sbb kat luar dah gelap n berguruh..
takut hujan....

 me dok kat luar dgn allyani n the gang yg br sampai
kata yani: pandai kak ila snap picture sendiri
hehehe... mmg pandai dik non... laki ku xsuka bergmabr...
kena kretip n inovatip ye

thanks allyani sudi singgah teratak comel akak

alhamdulillah.. abis bc yassin n doa selamat..
all the wifey stay kat luar pulak sbb all the mens nak solat asar berjemaah
in this picture is my neighbour (yg dok atas kerusi) yg sgt baik hati bg pinjam kerusi 

 solat berjamaah dipimpin oleh ustaz hisyam..
alhamdulillah..selesai lepas tu

masa ni lepas je habis majlis doa selamat...
terus xjd hujan...
alhamdulillah... aku n suami sgt2 lega

lepas solat ni terus ke aktiviti menjamu selera
semua org serbu meja mkanan
tp tulah.. aku leh lupa nak snap mknan tu..
sabor jelah ye...

my BFF - maslina yg br sampai dgn kidsnyer ditemankan oleh ayah n mak dia..
thakns lin sbb sudi dtg

tak lupa juga pd kengkawan yg sudi jengah rmh ila ye..
muka2 korang harus diabadikan dlm lensa ku n blog ni ye

hubby's frenz

hubbys frez
hubbys untie n cousin

lorr... dalm byk2 gmbar
aku lupa snap gmbar kwn2 sendiri...
n sedara masa sendiri... apa ra...
sedih2
ok.. part 3 aku tunjuk aktiviti potong kek bday ea...
penat dah upload gmabr ni..

6 comments:

eRiNsZ said...

iela~ ni yg bermotivasi nk buat mkn-mkn ni..

apsal lak enck suami berbju biru tu

Iela Fazielah said...

itu le pasal.. bila tgk gamabr br perasan.. lupa nak siapkan dia suruh pakai bj merah... buat lari tema je mamat ni

Dilla Ady said...

la..tak puasnye tgk gambar kak ilah..i want more, i want more!

mamalieyna said...

oooh best dan meriahnyer...alooor rugi tak dpt g, tak dpt tgk live deco2 umah dia..huu~ tak puas cam dilla..i want more...n more..hehe..

Iela Fazielah said...

dilla n mamalieyna: kelakor la korang...tunggu....anather more..moreee... ada ke ayat cam ni??hehe

Farra Dhelina said...

ramainya kak..meriahhh..

Related Posts with Thumbnails