Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

makan Mc'D Free...jom reramai amik kupon free

salam pagi isnin...
sblm papehal nak promote...
promote mkn Md'D free ye...

ai ada mcm2 cite nak story mory ni...
tp kasi korang b/fast dulu...

korang kalau masuk kat Fanpage Mc'D kat FB leh dptkan kupon ni

tp korang leh klik kat gmbar kupon ni n gunting
mkn smapi muntah ye



aku.. dpt kupon ni dr surat khabar The Star yg lepas..
tp kupon ni ada due date ek... smapi 31 Mac ni je
sesape nak leh gi kat Fanbook Mc di or download je kat sini n print ye

tegar aku menggunting kupon ni semua ok...
so ari semalam Ahad...
merajnkan diri drive ke MC'D utk menikmati hidangan free dgn hanya berbelanja Rm5 ke atas
pastu submit kupon ni dpt 2 lg hidangan Big Breakfast ni FOC...
wah..berbaloi2 beb!

 memula tu mmg dah park n nak mkn kat McD ni je
skali  dlm tu penuh giler babi dgn umat manusia okeh..
terus ajak Fiqah nIrfan masuk kete balik
baik bl drive tru je... 5 minit dah dpt
sedang menunggu giliran...
lepas dpt yg dihajati...
terus la balikkan
tp 2 org budak ni dahcukai dulu
nak mkn

suka dpt mkn hashbrown

irfan  mula2 nangis2..
dia marah sbb kan mula2 dah mask McD... dia dah aim nak main menan
skali mama suruh masuk kete balik...hangin lah dia
tp dpt hashbrown terus diam n pandang luar je

balik rumah...
bersusun makanan..
2 Big B/Fast....1 pancake Rm5.50 je...hehe

adik mkn scrable egg

kakak mkn muffin 

mama??
mkn pancake...je udah la... kata diet..hehe

1 set lg simpan utk papa yg ada klas pg ni...
pastu.... kami bertiga ada program nak buat lepas b.fast McD ni...
tunggu.....

4 comments:

mummy_ayu said...

wah..best tu b'fast Mcd....nak print gak la..sedap...

Iela Fazielah said...

hari2 leh mkn McD tu...mmg sedap

sumysya said...

kalau print without color valid ker kupon nie?

Farra Dhelina said...

mmg berbaloi kan voucher ni..sy pun dpt gak..

Related Posts with Thumbnails