Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

Pemenang GA Sempoi: Teka Tekuk Pagar Rumah saya adalah.....

alhamdulillh....
ari sabtu lepas...jam 3 ptg...
seperti yg dijanjikan...
kerja2 pemasangan gate WI rmh ku berjalan dgn jayanyer...
maka dgn ini...
adalah diumumkan pemenang...GA Sempoi: teka Tekuk pagar rmh aku telah dimenangi oleh.....
jeng..jeng...jeng....
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
kasi saspen sikit
hehehe

ok...dr 8 gambar pagar yg aku senaraikan...
sebenarnyer...plan asal pagar suppose to be akan jd yg no. 5

tp....bila pikir2 balik...aku nak nampak lain sikit je...
last minit seminggu b4 siap aku call blk bro yg buat pagar ni
bg tau dia aku nak tukar sikit je design...
so....setelah persetujuan dicapai melalui MMS yg aku antar kat  bro ni
akhirnyer...
inilah rupa pagar baru ku..

so...jwpn dia..
no. 6

oleh itu pemenang yg sentiasa cepat n laju serta bertuah itew adalah...


tahniah to Amy... nnt ila top up hp amy ye..tunggu kan msg dr maxis ea....
pada yg lain...thanks 4 joining....xpe..next time ila wat GA lg ea....
saje nak kongsi kegumbiraan dgn kengkwn kan....ehe

p/s: mamatisya.... u mmg superb la... n u mcm tau je ape yg i suke ea....hehe...tq n tahniah ea...

n3 pasal pasang pagar akan menyusul kemudian 

11 comments:

mama tisya said...

alhamdulillah rezeki...mmg 1st kita tgk gmbr yg ila lukis tu,kita mmg kenan yg no 6:)alhamdulillah rezeki...tq

Iela Fazielah said...

mamatisya: u r welcome!

NzA said...

tahniah pd yg menang....

Fieza79 said...

tahiah pd yg menang..

cantik pagar nya...

mummy_ayu said...

tahniah Amy, aku dah kata ko memang terror bab teka2 nie..sayaah
cantik dah umah Iela...

seraiputih said...

cantikk sgt...kalau gate WI tu..bape range price ya? if u dont mind to share :D..tq..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

amy menang, kalo bab teka2 ni serah je kat ratu peneka tu mesti kena punyer la tekaan dia...taniah

Iela Fazielah said...

itule pasal... amy kalau bab teka.. mesti kena punyerlah....

hehe...

Iela Fazielah said...

serai putih: range harga dlm RM3-4K la... ni pun ila dpt spesel price sbb dah pernah tempah grill kat bro ni.. kalau lg heavy corak n tinggi ada lekuk tu lg mahal...

irmafittaputri said...

ala kite pon teka betul..dapat la cekodok pisang...mmg cantek la kak..berpadanan dgn rege

Iela Fazielah said...

irmafittaputri: itule.. irma teka betul..tp terlambat sikit je... xpe... len kali kita main teke2 lg ea...

Related Posts with Thumbnails