Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

syafiqah's bday pressie

ok.. its time.... mencari masa dan bahan
utk membuat n3 hadiah bday fiqah
xle byk mana pun..
tp kan dah kata nak show off...
harus la gigih membuat n3 ni jugak...

serius diakui.. mmg thn ni bday syafiqah sgt2 meriah
lg pun syafiqah dah besor kan..pandai lak tu request itu ini
dah uncle2 n untie2 yg bagi hadiah pun...
semua memahami dan tau2 je faverote warna syafiqah yg pinky-minky tu...
daku bg pihak syafiqah sgt2 menghargai dan ucapkan terima kasih sgt kat uoll yg sudi bl n beri hadiah kat fiqah...
mmg kita as a parent ni... sgt2 gembira bila tgk anak2 kita gembirakan..??

malas nak celoteh panjang2...
jom layan gmbar2 hadiah fiqah
tgk la cik syafiqah tu..
lom pape dah tersenyum2 bukak hadiah dia..adik tgk je

me love that strawbery shortcake door cuirtain tu..
mmg sesuai sgt nak pasang kat pintu bilik fiqah
tp xberkesempatan lg nak gantung...
siapa bg ek?? xperasan sbb hubby yg bukak smpul dia

kalau irfan aritu dpt selipar Ben 10..
syafiqah pun dpt jugak tau... dia dpt slipper princess Barbie..
suka betul dia...
selipar tu dia buat pakai dlm rmh je.. dia kata sayang nak kotorkan sliper ni

after berseronok membuka semua hadiah2.. inilah yg fiqah dpt
set princess dgn tabung tembikai tu dlm hamper untie Lin bg xsalah
set princess yg ada rantai n tiara tu untie e-Car bagi
a box of Marhsmallow tu... untie Mummy-Ayu yg bagi
siap ada beg Adidas kaler biru lg tu./. tp xingat sape bg
ada CD lg princess barbie.. paling byk... fiqah dpt tabung 
lepas dah susun2...
inilah hadiah syafiqah dpt...
buku cerita ada 4-5 buah..
semua princess story... every nite mama kena bc buku citer princess tu utk fiqah
tp semua kena tukar nama jd Princess Syafiqah..hehe

lg skali gmbr.. kasi close up sikit..hehe

ni masa mummy-Ayu bg syafiqah hadiah..
dan2 tu dia bukak dpn mummy_ayu... suka betul dia dpt buku princess tu

tpkan...esok tu...
mmg syafiqah xleh bgn tau..
sepanjang hari dia tido je.. penat sgt
siap pakai rantai princess yg untie e-Car bagi..lg tu...
dah penat berangan2 jd princess pagi tu...

ok... xketinggalan jugakk...
pressie dr atuk n nenek irfan (parent hubby)

ni nenek fiqah bg sebuah envelope berisi something utk dedua cucunda kesayangan dia

esok tu mama bukak....
inilah hadiah utk budak berdua tu

dari mama & papa pulak utk kakak syafiqah...

nnt upload kemudian ek... 
camera tinggal kat rmh..hehehe
so   sekian kisah nyer...
tq 4 reading...daaaa

10 comments:

Nadra Farissa said...

alhamdullilah.. bestnyer birthday presents dari nenek.. :)

Iela Fazielah said...

nadra: the best bday present tu..hehe

zahira said...

happy b'day syafiqah...amboi...byknya dpt present ;)

mummy_ayu said...

wah...meriahnya hadiah..semua pink of coz..
glad Fiqah suka book princess tu..

seraiputih said...

uittsss....byknye...RM500...leh nabung untuk belajar...

Iela Fazielah said...

zahira: tq... puas syafiqah main selama setahun...hehe

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: sgt suka...asyik buku tu dia ulang2 sbb ada muka dia kat situ.. tu yg kena tukar nama jd princess syafiqah tu

Iela Fazielah said...

seraiputih... : hehe.. duit tabungan masa hadapan... harus la... sbb dah bg cek kan...hehe...muda2 lom 10thn dah beribu2 duit dlm bank...mak pak dia yg jeles..haha

Dilla Ady said...

wah...besnye kak hadiah yg in law akak bagi tu..untung budak2 zaman sekarang kan..

Iela Fazielah said...

dilla: mmg untng.... tp ikut org le... mak pak i xde la bg byk tuh...huhuhu...

Related Posts with Thumbnails