Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

GA Sempoi TEKA TEKUK: cuba teka mana satu pagar baru saya????

ok....saje nak kepoci ngan korang...
nak buat giveaway sket... 
kot sesape nak top up h/p rm10...
meh jom main teka2 dgn aku....

ingat tak aku pernah buat GA Sempoi tanya ape yg aku nak utk rmh baru??
hehe...
so jwpn dia aku nak pagar baru kan??
wee...
good news nyer.... gate WI aku akan dipasang pd hari sabtu ni
insyaallah...
tp b4 aku tunjuk rupa sbnar gate aku
aku nak wat GA teka tekuk dulu

sbnrnyer b4 aku tempah gate ni aku dah come out dgn berbagai design aku lukis n reka sendiri
semua pasal nak kasi match dgn grill aku yg sedia ada...
so..dlm byk2... ada beberapa gmbar aku tunjuk kat sini
korang boleh teka 1 gmbar je....
sape yg teka tepat n terawal kira dia menang la

aku nak tgk... mana satu yg korang rasa lawa...
haha..
jom teka ek
jwpn akn korang dpt bila gate tu siap dipasang ok...
selamat berteka tekuk ye...
leh teka  1 kali  1 je ea..sbb nak tau mana yg korang rs paling cantik.. 





GA Sempoi Teka Tekuk ni akan berakhir bila aku announce je rupa pintu pagar sebenar rupa aku nnt ea...
cepat2..jom teka....


12 comments:

mama tisya said...

hehhe..ok...kita pilih yg no 6 tau...

mummy_ayu said...

ayu pilih no 2.....

Iela Fazielah said...

mama tisya: ok..tq...hehe
mummy_ayu: tq...

seraiputih said...

kalau serai suka no 2...tapi utk ila no 5.... :)

Iela Fazielah said...

ok serai... tq... no.5 ea

- dieyana - said...

iela, dieyana pilih NO. 4 ya..;-)

Iela Fazielah said...

dieyana: ok..note! tq..hehe

MamaYatie said...

berkenan & suka no 4

irmafittaputri said...

suka no 6..cantek

eRiNsZ said...

number 7 hehheh blasah

Dilla Ady said...

sume nye cam cantik2 jek kak..huhuhu

okeh la, dilla teka ikut lucky number dilla la ye..

no 7...tapi da ade teka lebih awal la pulak...huhuhu

Iela Fazielah said...

hehe.. xpe...kata main teka tekuk kan... nnt kita tengok sape yg kena ea..hehe

Related Posts with Thumbnails