Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

macam2 nak buat...

hari ni n3 xtau nak cite pe
tp yang nyata dlm otak ni mcm2 nak buat
esok i will cuti ok...
so... maybe no n3 untill next monday kot
kot terajin ter on9 ke...
kena pulak line tenet cantik... ada lah n3nyer

byk benda nak kena buat ni..
tp yg nyata... esok aktiviti mmg sgt full
pg nak gi pasar borong bl brg nak masak
pastu nak gi giant or carrefour kot nak bl sosej n nugget
tghari kena stay kat rmh ada org nak dtg buat keje sikit
ptg leh mulakan aktiviti memasak
sementara tu nak menjahit betulkan langsir yg still xorter lg tu

also xsabar nak tunggu adik2 n family in law dtg memenuhkan rmh
tlg pasang carpet n cuci2 pinggan mangkuk ke
gantung belon2 ke...
wah... makin berdebar pulak nak buat majlis ni
maklumle.. 1st time buat majlis agak sederhana besar dia..siap khemah bagai
selalu buat kecil2an je...
pastu kat rmh baru pulak..
lain pulak feel dia 

hopefully ramai la yg dtg
yg penting... mknn dah compom
khemah dah booking
ustaz pun dah compom
kad pun dah edar..
tinggal nak masak menu utama - LAKSA!  
goodies pun dah packing..
kuih muih pun dah order siap ada org sponsor lg... tq pd yg sponsor.. moga diberkati & murah rezeki...
oh ye... nak kena beli dessert sikit ni...

so pada kengkawan yg berkelapangan.. jgn lupa ye
jgn segan2 dtg rmh ila tau....
pintu rumah ai sentiasa terbuka utk uoll dtg..



 untie2 semua... dtg tau! ~ kata irfan

betul tu untie... jgn lupa tau!!! ~ kata fiqah pulak...

9 comments:

Dilla Ady said...

harap sumenye berjalan lancar kak..

sedapnye laksa!

Iela Fazielah said...

dila: tq.. mudah2an.. amin

mummy_ayu said...

insyaallah sabtu nie cik ayu dtg ngan Ian & Iris ngan Cik net sekali..
hadiah tuk irfan & fiqah pun dah siap...

alyyani said...

moga majlis berjalan dgn lancar ye kak. laksa kah? wow weee suka! :D

see u! :)

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: xsabar nak bertentangm ata dgn uoll.... nak borak2...

Iela Fazielah said...

alyyani: i know u like laksa,..jumpa sabtu ni tau!

mamalieyna said...

alaaa syoknye kalau bleh pergi..tgk keadaan kalau en suami berkelapangan, dia balik jap esok..hehe..

waah laksa! suka3x..hehe..

moga semua berjln lancar k

Adyshariz said...

moga segalanya beres dgn sempurna..
hadiah dh beli ni..hope smpai la umah ila nanti

Farra Dhelina said...

alalalala mesti meriahh

Related Posts with Thumbnails