Sape Suke Dengar Kisah Ku

Islamic Calendar

nak tayang hadiah irfan dulu...

ok...
ni nak tayang hadiah irfan dpt ms bday party aritu....
suka betul dia w/pun hakikatnyer dia masih xtau pape sgt...
paling dia suka sebijk lori yg leh terbalik2 ni...
eceli... mostly hadiah xde nama pemberi..
jadinyer ila xleh trace sape yg bagi...
tp ila sgt2 hargai pemberian korang..
tp still ada nama utk certain hadiah mcm dr mummy_ayu, netti, e-Car...
tq ye uoll.....
but.. ada jugak yg ila cam ms kwn2 pass hadiah aritu..
but still ingat2 lupa..


jom cuci mata ea.. nak tayang gamabr ni...hehe

mula2... tgk aksi budak berdua ni ms hadiah lom buka
syafiqah mmg awal2 dah koyak2kan sampul hadiah tu
 sory la.. irfan terbogel sparuh bdan ms ni
dah jam 11 lebih mlm camtu...
baru lepas habis kemas 1 rumah ni..mmg sgt2 penat
tp syafiqah dah xsabar nak bukak hadiah
budak irfan ni pulak br lepas minum air samapi basah2 bj dia
tu yg xpakai bj tu

 papa tlg bukak hadiah irfan
mama tlg bukak hadiah kakak syafiqah
sowey ek.. hubby pun xpakai bj...hahaha
tu tabung comey tu sape bg ek??? :P

mula2 ada gak snap gmabr satu-satu..skali tgk mcm byk hadiah.. 
xlalu lah pulak nak snap 1-1
 mcm set pooh ni... xingat dah sape bg...
tqvm ye

paling irfan suka adalah lori merah ni...
tergelak2 dia bila lori ni  leh terbalik sendiri
lori ni pun ila xtau sape bg gak
papa bukak cepat sgt.... tau2 dah togel je semua menan ni

so... lepas stengah jam kot dok bukak hadiah...
nilah hasil hadiah yg irfan dapat

ok... ada lg yg irfan dpt je terus dia pakai..
sgt teruja dia dpt bendalah ni

tgk la perut irfan yg bulat giler
hehehe...

ok... ni je hebahan utk adiah bday irfan yg dah advance buat bln ni..
nntkan hadiah syafiqah pulak ea...

lastly...
nak tgk irfan bermain n bergaya dgn menan baru dia???

mama, irfan n syafiqah suka giler kat scooter ni
kalau xsalah pemberian uncle shark kwn papa..
tqvm ye
ngam2 je tinggi irfan scooter ni 

ok.. jumpa kat next n3 ye..daaaa

12 comments:

mamalieyna said...

banyknyeeeee hadiah..best la irfan..ups moncitnye pewutt..hehe,...

Nana said...

wow banyak nye adiah
tak yah bli stok menan selama stahun klw gini hehhee

Iela Fazielah said...

mamalieyna: adiah dia xsabanyak adiah kakak dia... hehe
emmm bab perut tu mmg setuju bangat!haha

Iela Fazielah said...

nana: betul tu... terus sorok beberapa jenis menan...stok setaun kan...hehe

NzA said...

byk tu hadiah adik irfan...best2 lak tu...

Iela Fazielah said...

kak nza: tgk sikit tp byk.... ila bukak yg mainan kereta je.. yg lain ila simpan...

MamaYatie said...

banyaknya adiah irfan..seronok abis yer...main smp fingsan la..hehee

mummy_ayu said...

yg lori merah tu..cik Ayu yg kai..siap ngan bateri kan.hrp irfan suka..
:-)

Iela Fazielah said...

MamaYatie: sib baik main xfengsan..haha

Iela Fazielah said...

mummy_ayu: laaaa yeke.... tgk.. bila smapul dah xde... mmg ila dah xtau sape bg dah.... neway.. tq ye.. mmg dia happy sgt dgn kete merah tu...

Farra Dhelina said...

byk nya hdiah diaaa...muncit perut! comeyyy

Iela Fazielah said...

farra: muncit perut tu yg mahal tu....

Related Posts with Thumbnails